Rólunk

Kedves Érdeklődő, leendő Tanulónk!

Köszöntöm a FINTA Autós-Motoros Iskola honlapján!

A járművezető képzésben eltöltött több évtizedes gyakorlati oktatói tapasztalattal 2014. augusztusában alapítottam meg a FINTA Autós-Motoros Iskolát.

Ma már tanulóink jelentős része ajánlásra jön hozzánk, ami nagy örömömre szolgál.

Felemelő érzés, ha egykori tanítványom kíséri gyermekét, unokáját, testvérét vagy ismerősét a tanfolyamindítóra.

Amennyiben rokona, ismerőse, munkatársa vagy barátja nálunk tanult és ajánlja Önnek a FINTA Autós-Motoros Iskolát, úgy bízhat benne, hogy családias légkörrel, korszerű oktatástechnikai eszközökkel és oktatójárművekkel várjuk tanfolyamainkon.

Az elméleti képzés során választhat a tantermi vagy az e-learning képzési formák közül. A tantermi képzés során PowerPoint előadás-tervezővel készített oktatóprogram segítségével illusztráljuk és magyarázzuk a közlekedési szabályokat, a műszaki megoldásokat és a vezetéselméleti ismereteket. Az ábrák és a különböző forgalmi, időjárási és látási viszonyok mellett készített fényképek sokasága segíti a tananyag elsajátításában.

Az e-learning képzés választása esetén kötetlenebbül ugyan, de önállóan kell felkészülnie a vizsgára, ezért díjmentesen biztosítjuk, hogy igénye szerint akár egy-egy tantermi foglalkozásokon is részt vegyen.

Tanulóink kérésére ingyenes tankönyvellátást biztosítunk.

Iskolánk a hivatalos vizsgafelkészítő teszt forgalmazásával is segíti tanulóit a tanulásban.

Személyes ügyfélfogadással és tantermi képzéssel Csornán, a Liszt Ferenc utca 7. szám alatti iskolánkban állunk rendelkezésére, de kellő számú jelentkező esetén akár kihelyezett tanfolyamokat is indítunk az Önök igényei szerint.

Várjuk megtisztelő érdeklődését és jelentkezését!

Tisztelettel:

Finta László

a FINTA Autós-Motoros Iskola tulajdonosa és iskolavezetője